Over ons

Afscheid met Bloemen is een samenwerking tussen 25 bloemen-detaillisten die al jarenlang op het hoogste niveau acteren en iedere dag weer, gedreven door hun passie, voor de klant het mooiste arrangement of boeket maken, wat op dat moment mogelijk is.

Na de lancering van de website begin oktober 2015, zullen de initiatiefnemers proberen het aantal deelnemers uit te bouwen naar ongeveer 30. Zodat in of vlakbij bijna elke grote stad in Nederland een Partner van Afscheid met Bloemen gevestigd is.

Op deze manier is het óók voor deze detaillisten mogelijk vindbaar te zijn en te blijven online. Maar tegelijkertijd zullen deze bedrijven hun charme en klantvriendelijkheid niet verliezen.

Hun voordeur staat letterlijk nog open voor advies. Op deze manier kunnen Partners van Afscheid met Bloemen het beste van 2 werelden bieden. De consument vindt ons en oriënteert zich online … maar kan zo nodig deze ondernemers bellen of bezoeken. U kunt ons 7 dagen per week, van 09.00 tot 21.00 telefonisch bereiken. Als de winkel gesloten is wordt u automatisch doorverbonden en te woord gestaan door een bloemist die door zijn jarenlange ervaring weet hoe te handelen, om u die een moeilijke periode doormaakt van dienst te zijn.

Alvast veel sterkte toegewenst !

Team Afscheid met Bloemen

privacy disclaimer sitemap