Zoetermeer

Bloemen&Zo

Namens Tanja Verhagen heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Uitvaartbloemist Zoetermeer

In de dorpskern van Bergschenhoek is Bloemen&Zo gevestigd aan de Dorpsstraat 30. Ruim 12 jaar is Tanja actief en heeft zij een focus op het maken van Afscheidsbloemwerk. Met deze ervaring helpen de mensen van Bloemen&Zo u graag in de keuze, om de juiste bloemen en kleurencombinatie uit te zoeken voor uw dierbare. Bloemen&Zo is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Zoetermeer.

Deze regio bestaat uit de volgende gemeentes:

  • Zoetermeer
  • Bergschenhoek
  • Berkel en Rodenrijs
  • Bleiswijk
  • Pijnacker
  • Nootdorp
  • Zevenhuizen

Uitvaart Zoetermeer

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van ongeveer 25 gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. Uitvaartbloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.

Wilt u meer informatie over wat Bloemen&Zo voor u kan betekenen?
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur via het nummer:
088 – 70 60 508 (lokaal tarief)
En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Dorpsstraat 30 te Bergschenhoek.

Rouwbloemen Zoetermeer

download flyer

uitvaartbloemist-zoetermeer

"Afscheid met Bloemen is een samenwerking van zo’n 20 gerenommeerde bloemisten met passie en een grote affiniteit met afscheidsbloemen"

privacy disclaimer sitemap