Veenendaal

Meent&Bouman Bloemen

Namens Bertine en Peter heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Uitvaartbloemist Veenendaal

Peter van de Meent en Bertine Bouman zijn actief sinds 2002. Gevestigd aan het Davidsplein 11 te Veenendaal. Het oude hoekpand en de moderne aanbouw met glazen dak, in combinatie met de smaakvolle inrichting geeft je direct het gevoel dat je hier bij gepassioneerde bloemisten op bezoek bent. Een enthousiast echtpaar ondersteund door een paar jonge mensen runnen hier een mooi bloemenbedrijf. Meent&Bouman Bloemen is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Veenendaal.

  • Veenendaal
  • Ede
  • Renkum
  • Wageningen
  • Rhenen
  • Renswoude
  • Scherpenzeel

Uitvaart Veenendaal

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van ongeveer 25 gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. Uitvaartbloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.

Wilt u meer informatie over wat Meent&Bouman Bloemen voor u kan betekenen?
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur via het nummer:
088 – 70 60 522 (lokaal tarief)
En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan het Davidsplein 11 te Veenendaal. Bij voorkeur op afspraak. Graag bezoeken Peter of Bertine u thuis, op een moment dat u past om u te adviseren over een passend afscheid met bloemen.

Rouwbloemen Veenendaal

download flyer

uitvaartbloemist-veenendaal

"Bloemen vertellen uw verhaal!"

privacy disclaimer sitemap