Schoonhoven

De Kaardebol

Namens Vincent Baars heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Uitvaartbloemist Schoonhoven

Vanaf 1992 gevestigd in het pittoreske centrum van Schoonhoven, nu aan de Haven 64, met een mogelijkheid te parkeren voor de deur. In het voorwoord van het fotoboek schrijft Vincent: “Bloemen zeggen meer dan duizend woorden”
Dat zegt iets over de passie en het gevoel wat deze arrangeur heeft bij bloemen, waar hij dagelijks nog zoveel werkplezier aan beleefd. Mede door deze liefde voor bloemen heeft de Kaardebol een naam opgebouwd met het maken van rouwbloemwerk. Zoveel jaar ervaring en zoveel passie geven u een passend Afscheid met Bloemen. De Kaardebol is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Schoonhoven.

Deze regio bestaat uit de volgende gemeentes:

  • Krimpenerwaard
  • Gouda
  • Oudewater
  • Molenwaard

Uitvaart Schoonhoven

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van ongeveer 25 gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. Uitvaartbloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.

Wilt u meer informatie over wat de Kaardebol voor u kan betekenen?
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur via het nummer:
088 – 70 60 520 (lokaal tarief)

En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Haven 64 te Schoonhoven.

Rouwbloemen Schoonhoven

download flyer

uitvaartbloemist-schoonhoven

"Afscheid met Bloemen is een samenwerking van zo’n 20 gerenommeerde bloemisten met passie en een grote affiniteit met afscheidsbloemen"

privacy disclaimer sitemap