Rotterdam

't Bolletje Bloemenboetiek

Namens Rogier Voorwinde heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Uitvaartbloemist Rotterdam

't Bolletje Bloemenboetiek is een gerenommeerde bloemist in Rotterdam-Kralingen. Sinds het jaar 1993 is ’t Bolletje gevestigd aan de Lusthofstraat 76. Rouwbloemwerk is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden en als uitvaartbloemist onderscheiden wij ons door de keuze van bloemen en bijzondere arrangementen. 't Bolletje Bloemenboetiek is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio groot Rotterdam.

Deze regio bestaat uit de volgende gemeentes:

  • Rotterdam
  • Ridderkerk
  • Barendrecht
  • Vlaardingen
  • Schiedam
  • Maassluis

Uitvaart Rotterdam

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van ongeveer 25 gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. Uitvaartbloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.

Wilt u meer informatie over wat ’t Bolletje Bloemenboetiek voor u kan betekenen?
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur via het nummer:
088 – 70 60 507 (lokaal tarief)
En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Lusthofstraat 76 te Rotterdam.

Rouwbloemen Rotterdam

download flyer

uitvaartbloemist-rotterdam

"Afscheid met Bloemen is een samenwerking van zo’n 20 gerenommeerde bloemisten met passie en een grote affiniteit met afscheidsbloemen"

privacy disclaimer sitemap