Roosendaal

Wilde Wingerd

Namens Rob Kolderie en Frank Hop heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Uitvaartbloemist Roosendaal

Wilde Wingerd is sinds 1994 gevestigd aan de Nispensestraat 24-26 te Roosendaal. Door onze interesse in plantaardige kunst en niet plantaardige kunst blijven wij op de hoogte van, hoe deze verschillende werelden worden vormgegeven. Zo worden wij geprikkeld om te blijven zoeken naar én ons te blijven ontwikkelen op het gebied van bloemen en decoraties. Wilde Wingerd is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Roosendaal.

Deze regio bestaat uit de volgende gemeentes:

  • Roosendaal
  • Bergen op Zoom
  • Rucphen
  • Halderberge
  • Moerdijk
  • Steenbergen
  • Woensdrecht

Uitvaart Roosendaal

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van ongeveer 25 gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. Uitvaartbloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.

Wilt u meer informatie over wat Wilde Wingerd voor u kan betekenen?
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur via het nummer:
088 – 70 60 501 (lokaal tarief)
En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Nispensestraat 24 te Roosendaal.

Rouwbloemen Roosendaal

download flyer

uitvaartbloemist-roosendaal

"Afscheid met Bloemen is een samenwerking van zo’n 20 gerenommeerde bloemisten met passie en een grote affiniteit met afscheidsbloemen"

privacy disclaimer sitemap