Haarlem

Bloemen van Ruth

Namens Ruth Otten heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Uitvaartbloemist Haarlem

Ruth Otten is al jaren actief als bloemist-arrangeur en sinds 2013 met haar bedrijf gevestigd aan de Bennebroekerdijk 216 te Cruquius. Vanuit haar atelier verzorgt Ruth met haar team bloemenarrangementen in de regio Haarlem. Met haar passie voor mensen en bloemen is het als vanzelfsprekend dat zij het als een voorrecht ziet mooi en persoonlijk afscheidsbloemwerk te maken.
..."afscheid nemen is emotie, bloemen zijn emotie. Mijn passie is het combineren van prachtige bloemen en op deze manier de emotie vorm te geven in bijzonder bloemwerk"...

Bloemen van Ruth is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Haarlem. Deze regio bestaat uit de volgende gemeentes:

  • Haarlem
  • Hoofddorp
  • Haarlemmermeer
  • Amstelveen
  • Aalsmeer
  • Uithoorn
  • Hillegom
  • Ouder Amstel

Uitvaart Haarlem

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van ongeveer 25 gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. Uitvaartbloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.

Wilt u meer informatie over wat Bloemen van Ruth in de regio Haarlem voor u kan betekenen of een afspraak maken met Ruth? Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09.00-21.00 uur via het nummer:
088 – 70 60 513 (lokaal tarief)
En natuurlijk bent u, op afspraak, van harte welkom in ons atelier aan de Bennebroekerdijk 216 te Cruquius. Op verzoek ben ik altijd bereid de nabestaanden thuis te bezoeken voor advies!

Ruth: "In samenwerking met Afscheid met Bloemen verwoord ik graag uw emoties in rouwbloemwerk voor een mooi en persoonlijk afscheid."

Rouwbloemen Haarlem

download flyer

uitvaartbloemist-haarlem

"Afscheid met Bloemen is een samenwerking van zo’n 25 gerenommeerde bloemisten met passie en een grote affiniteit met afscheidsbloemen"

privacy disclaimer sitemap