Den Haag

Regina Bloemsierkunst

Namens Jeroen Keldermans en Mariëlle Keldermans heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Uitvaartbloemist Den Haag

Regina is al ruim 60 jaar gevestigd aan de Laan van Nieuw Oost Indië 36A in Den Haag. Ervaar hoe meesterlijk wij het begrip “bloemsierkunst” voor u vertalen. Met liefde voor de natuur voeren wij ons ambacht uit. Met dezelfde passie helpen wij u bij het samenstellen van een passend Afscheid met Bloemen. Wij creëren de mooiste rouwboeketten en bloemen speciaal voor uw dierbare. Regina Bloemsierkunst is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Den Haag.

Deze regio bestaat uit de volgende gemeentes:

  • Den Haag
  • Leidschendam-Voorburg
  • Rijswijk
  • Voorschoten
  • Wassenaar

Uitvaart Den Haag

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van ongeveer 25 gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. Uitvaartbloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.

Wilt u meer informatie over wat Regina Bloemsierkunst in de regio Den Haag voor u kan betekenen?
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur via het nummer:
088 – 70 60 509 (lokaal tarief)
En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Ln. Van Nw. Oost Indië 36A te Den Haag.

Rouwbloemen Den Haag

download flyer

uitvaartbloemist-den-haag

"Afscheid met Bloemen is een samenwerking van zo’n 20 gerenommeerde bloemisten met passie en een grote affiniteit met afscheidsbloemen"

privacy disclaimer sitemap