Almelo

La Différence Bloemsierkunst

Namens Jeroen Kip heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Uitvaartbloemist Almelo

La Différence Bloemsierkunst is gevestigd aan de Nijverdalsestraat 1 te Wierden. Jeroen is een gevoelige man en een gepassioneerde bloemen ondernemer. Jeroen wil met zijn collega’s mooie dingen maken. Altijd op zoek naar bijzondere materialen en altijd mooie bloemen in de winkels. Jeroen waardeert klassiek ingetogen rouwbloemwerken, maar kan ook heel uitbundig werken. Altijd in overleg met de familie en passend bij de persoon, uw dierbare die overleden is. In de regio werkt La Différence samen met verschillende uitvaartondernemers. La Différence Bloemsierkunst is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Almelo.

Deze regio bestaat uit de volgende gemeentes:

  • Almelo
  • Hengelo
  • Wierden
  • Rijssen-Holten
  • Hellendoorn
  • Twenterland
  • Hof van Twente

Uitvaart Almelo

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van ongeveer 25 gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. Uitvaartbloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.

Wilt u meer informatie over wat La Différence Bloemsierkunst voor u kan betekenen?
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur via het nummer:
088 – 70 60 527 (lokaal tarief)
En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Grotestraat 13-15 te Rijssen.

Rouwbloemen Almelo

download flyer

uitvaartbloemist-almelo

"Afscheid met Bloemen is een samenwerking van zo’n 25 gerenommeerde bloemisten met passie en een grote affiniteit met afscheidsbloemen"

privacy disclaimer sitemap