Alkmaar

De Bloemenflow

Namens Guda en Yvonne heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Uitvaartbloemist Alkmaar

Sinds 2001 is Guda Boersen actief als uitvaartbloemist. Zij is werkzaam bij De Bloemenflow, gevestigd aan het Raadhuisplein 40B te Heerhugowaard. Bloemisten met een liefde voor het vak en naast de winkel actief in de zakelijke markt en zij stijlen kantoren, kerken en woningen. De bloemisten van de Bloemenflow vinden afscheidsbloemwerk het mooiste onderdeel van hun werk en ondersteunen deze passie, door Partner te zijn van Afscheid met Bloemen. De Bloemenflow is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Alkmaar.

Deze regio bestaat uit de volgende gemeentes:

  • Alkmaar
  • Heerhugowaard
  • Langedijk
  • Schagen
  • Koggeland
  • Heiloo
  • Bergen

Uitvaart Alkmaar

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van ongeveer 25 gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. Uitvaartbloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.

Wilt u meer informatie over wat De Bloemenflow voor u kan betekenen?
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur via het nummer:
088 – 70 60 524 (lokaal tarief)
En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan het Raadhuisplein 40B te Heerhugowaard. Bij voorkeur op afspraak. Zodat wij de tijd hebben u goed te kunnen adviseren!

Rouwbloemen Alkmaar

uitvaartbloemist-alkmaar

"Met liefde en aandacht, want je kunt dit maar één keer goed doen!"

privacy disclaimer sitemap