Rouwboeketten

Rouwboeket bestellen

Bij Afscheid met Bloemen vindt u de meest bijzondere rouwboeketten. De boeketten zijn minimaal 40 centimeter en maximaal 100 cm lang. Bij Afscheid met Bloemen werken zo’n twintig top uitvaartbloemisten in Nederland samen. Dit zijn ervaren bloemen-detaillisten met een focus op rouwbloemwerken. Voor onze rouwboeketten gebruiken wij grote, bijzondere bloemen, altijd uit het seizoen. In verband met het seizoenaanbod kunnen boeketten afwijken van de foto.
Vergeet niet bij uw bestelling de aanvangstijd van de condoleance of dienst te vermelden, zodat wij uw bestelling op tijd kunnen afleveren!

  
shop powered by myShop.com

Hoe worden de rouwboeketten geleverd?

Rouwbloemen die voor 12:00 uur besteld zijn worden normaal gesproken de volgende dag nog bezorgd. Ook kunt u ervoor kiezen om een andere datum op te geven. Wij zorgen er vervolgens voor dat het rouwboeket op die datum bezorgd wordt. Lukt het ons niet om het boeket de volgende dag nog te bezorgen, dan neemt de betreffende bloemist contact met u op. Voor vragen kunt u iedere dag van 09:00 uur tot 21:00 contact met ons opnemen op +31(0)88 – 70 60 500 of met de aangesloten, regionale bloemist. Bent u niet in de gelegenheid om telefonisch contact op te nemen, dan kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

 

Meer informatie over rouwboeketten

Onze chauffeurs bezorgen bij elk uitvaartcentrum of privé adres. Verder vindt u in onze webshop grafstukkenrouwarrangementen en rouwstukken. Alle genoemde prijzen zijn exclusief € 10,00 bezorgkosten.
Wilt u de rouwboeketten zelf ophalen bij de plaatselijke uitvaartbloemist? Onze partners vindt u in  Almelo, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Haarlemmermeer, Hengelo, Hilversum, Leiden, Nieuwegein, Roosendaal, Rotterdam, Schoonhoven, Tiel, Tilburg, Veenendaal, Venlo, Zaandam en Zoetermeer.