Rouwarrangementen

Rouwarrangementen bestellen (voor op een kist)

Bijzondere rouwarrangementen in verschillende vormen of met een symbolische betekenis, bij Afscheid met Bloemen vindt u het allemaal. In de rouwarrangementen gebruiken wij grote, bijzondere bloemen, altijd uit het seizoen. In verband met het seizoenaanbod kunnen arrangementen afwijken van de foto.

  
shop powered by myShop.com

Levering rouwarrangementen

Natuurlijk kunt u de partners van Afscheid met Bloemen bezoeken, bij voorkeur op afspraak. Een aantal partners hebben de mogelijkheid u thuis te bezoeken. Heeft u reeds een keuze gemaakt maar wilt u de bloemist zelf nog spreken, bel dan met de dichtstbijzijnde bloemist.
Buiten openingstijden van de winkels is ons hoofdnummer zeven dagen in de week van 09:00 uur tot 21:00 uur bereikbaar op +31(0)88 – 70 60 500.
Vergeet niet bij uw bestelling de aanvangstijd van de condoleance of dienst te vermelden, zodat wij uw bestelling op tijd kunnen afleveren!

Meer informatie over rouwarrangementen

Onze chauffeurs bezorgen bij elk uitvaartcentrum of privé adres. Verder vindt u in onze webshop rouwstukken, rouwboeketten en grafstukken. Alle genoemde prijzen zijn exclusief € 10,00 bezorgkosten.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de aangesloten bloemisten. De samenwerkende uitvaartbloemisten vindt u in: Almelo, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Haarlemmermeer, Hengelo, Hilversum, Leiden, Nieuwegein, Roosendaal, Rotterdam, Schoonhoven, Tiel, Tilburg, Veenendaal, Venlo, Zaandam en Zoetermeer.