Grafstuk of grafwerk bestellen?

Bestel uw grafstuk of grafwerk (voor op een graf)

Grafstukken in verschillende vormen of met een symbolische betekenis. Bij Afscheid met Bloemen kunt u terecht voor het bestellen van een grafstuk of grafwerk. Velen van u bezoeken met regelmaat een graf of een herdenkingsplaats van uw overleden dierbaren. Het is dan niet ongebruikelijk om bloemen of planten te plaatsen. Grafstukken neemt u mee als u het graf gaat bezoeken. Deze arrangementen maken wij als bloemstuk, maar ook met bijvoorbeeld planten, zodat het grafwerk of grafstuk een langere periode zonder of met weinig onderhoud in vorm blijft.

 

In deze webshop vindt u onder andere grafstukken en grafwerken gemaakt met materialen die minder aandacht en/of verzorging nodig hebben, zodat ze langere tijd mooi blijven.

  
shop powered by myShop.com

Levering van uw bloemwerk of bloemstuk 

Normaal gesproken worden verschillende arrangementen die voor 12:00 uur besteld is de volgende dag, óf op de door u aangegeven datum, bezorgd. Echter is het op de meeste begraafplaatsen heel moeilijk om een bepaald graf of monument te vinden. Daarom kunnen grafstukken en grafwerken alleen bij de regionale bloemist opgehaald worden. Geef daarom bij uw bestelling aan bij welke bloemist u het grafstuk op wilt halen.

Grafstuk abonnementen

Bij de verschillende partners van Afscheid met Bloemen kunt u een abonnement afspreken voor grafstukken of grafwerken. Dit kunt u bijvoorbeeld doen op de dagen in het jaar dat u normaal het graf of monument van uw dierbare bezoekt. Bijvoorbeeld op de verjaardag, trouwdag, overlijdensdag, moederdag of in de Advent periode.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de aangesloten bloemisten. De samenwerkende uitvaartbloemisten vindt u in: Almelo, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Haarlemmermeer, Hengelo, HilversumLeiden, Nieuwegein, Roosendaal, Rotterdam, Schoonhoven, Tiel, Tilburg, Veenendaal, Venlo, Zaandam en Zoetermeer.